CICLOTURISME A SARDENYA

VIATGE CICLOTURISTA A SARDENYA DEL 1 AL 17 D'ABRIL DE 2010
Amb punt de sortida i arribada a Porto Torres i amb les bicis ben carregades fem un vitge per la meitat nord de l'illa de Sardegna.


dijous, 22 d’abril del 2010

PORTO TORRES-BARCELONA-TARRAGONA

Avui ens llevem a les 4.15 perque entre aixecar-nos, carregar les maletes a les bicis, i els tres km fins al port hem d'arribar abans de les 5 a buscar els nostres billets. Arribem a les 4.52 exactament i el vigilant ens diu que fins a les 5.30 res de res...a esperar!!! finalmenmt ja tenim els billets del Ferry i anem a fer cua per esperar a que arribi el monstre de barco que ens tornarà cap a casa.
L'hora d'arribada és a les 6.30 i el barco arriba a les 6.35 però no sortim fins a les 7.45. En total ens hem passat 2h i mitja esperant el maleït barco passant un fred de mmil dimonis. A més primer han entrat els passatgers sense vehicles, desprès han baixat cotxes i camions que es quedaven a POrto Torres, desprès han entrat els cotxes, els trailers i finalment els pringats de les bicis (nomès nosaltres dos)...hem entrat els últims i som els que ocupem menys!!! Al arribar al ferry anem de pet a la cafeteria a fer un cafe amb llet (que ja torna a ser normalet, i es que estàvem molt ben acostumats als nostres capuccinos!!!). El barco està tranquil fins a les 11 del matí aproximadament quan comencem a apareixer individus i individues d'entre 14-16 anys, italians tots ells amb unes indumentàries que fan riure (en teoria van a la moda) i que no paren de donar el conyasso durant tot el viatge fins a Barcelona, on arribem a les 19.30 i on ens estan esperant el Jaume i la Maria que ens han vingut a buscar.
FOTOS FINAL