CICLOTURISME A SARDENYA

VIATGE CICLOTURISTA A SARDENYA DEL 1 AL 17 D'ABRIL DE 2010
Amb punt de sortida i arribada a Porto Torres i amb les bicis ben carregades fem un vitge per la meitat nord de l'illa de Sardegna.


dijous, 22 d’abril del 2010

8ª ETAPA DORGALI-NUORO 09-04-10




Avui és una etapa que no compta en les estadístiques de kilometratges ni desnivells. Avui s'ha tornat a aixecar plovent i amb boira i tenint en compte que en teoria haviem d'anar a Urzulei passant pel Paso di Gena Silana a 1100 metres d'alçada la cosa estava molt malament i perillosa. Així que decidim anar a informació i preguntar si hi havia algun modo de que ens portessin a Nuoro, esperant a que l'endemà millori el temps tal i com deia la previsió. Finalment posem les bicis a un bus (al portaequipatges, és clar) amb el cabreig i cara de mala llet del conductor...que es foti, que mal educat!
Arribem a Nuoro, posem les alforjes i fem uns 4km (els únics del dia) buscant un B&B, que finalment ens han dit a informació. El B&B és cutre, penós i dempriment, però és el que hi ha fins demà i per una nit ja està bé. Passem el dia per Nuoro tot esperant a que demà millori i poguem sortir.La intenció és anar demà fins a Fonni, el poble més alt de Sardenya a 1000m (ens hem saltat 2 etapes segons l'itinerari previst, però enganxarem el trajecte allí) passant per Orgosolo, el poble dels murals.

FOTOS 8ªETAPA
CLICA AQUÍ PER ANAR A LA 9ªETAPA