CICLOTURISME A SARDENYA

VIATGE CICLOTURISTA A SARDENYA DEL 1 AL 17 D'ABRIL DE 2010
Amb punt de sortida i arribada a Porto Torres i amb les bicis ben carregades fem un vitge per la meitat nord de l'illa de Sardegna.


dijous, 22 d’abril del 2010

12ª ETAPA BOSA-ALGHERO




Distància:49km
Alçada màxima:356m
Alçada mínima: 0m
Desnivell positiu: 770m
Desnivell negatiu: 785m
Temps: 4h10'

Aquesta era una etapa que semblava que havia d'arribar mai.Quan vam començar la travessa aquest dia era llunyà, era el dia que marcava una mica de descans ja que ens passem 2 dies visitant l'Alguer i voltants, així vam preveure una etapa tranquileta de no més de 45km per la costa que ens havien dit que era preciosa.
I així va ser però a mitjes...la costa va ser realment molt bonica i l'etapa tambè però alhora duríssima. MOLT DURA...un puja-baixa constant sense descans que no ens va deixar respirar fins que vam ser a l'Alguer mateix. Una costa gairebé verge, sense construccions al llarg dels 45-50km, nomès alguna granja amb les ovelles i vaques pastant en els prats verds a tocar de mar. En el B&B de l'Alguer tambè vam estar molt bé, i la visita al casc antic de l'Alguer està feta en una tarda això si, és un poble molt acollidor i molt tranquil amb alguna senyera i algun cartell en català recordant el passat on els habitants del principat hi van deixar petjada. No vam sentir parlar gaire català (nomès dues àvies parlant entre elles) però a tot arreu si parlaves en català t'entenien i et responien en el "seu" català. Vam aprofitar per fer una rentada general de la roba bruta (que no era poca!)No s'ha de perdre el capvespre des del passeig...
FOTOS 12ªETAPA
CLICA AQUÍ PER ANAR A LA 13ªETAPA