CICLOTURISME A SARDENYA

VIATGE CICLOTURISTA A SARDENYA DEL 1 AL 17 D'ABRIL DE 2010
Amb punt de sortida i arribada a Porto Torres i amb les bicis ben carregades fem un vitge per la meitat nord de l'illa de Sardegna.


dijous, 22 d’abril del 2010

2ª ETAPA VALLEDORIA-SANTA TERESA DE GALLURA 03-04-10




Distància:78km
Alçada màxima:221m
Alçada mínima: 0m
Desnivell positiu: 925m
Desnivell negatiu: 900m
Temps: 7h50'

Aquesta tot just és la 2ª etapa però per llargada i desnivell es deix notar a les cames que encara estan adormides, és una etapa molt trencacames. A mig camí fem una parada "tècnica" i trobem una tortuga bastant gran, de fet és la tortuga lliure més gran que havia vist mai. Fa gràcia.
Arribem a l'hotel L'Àncora de Santa Teresa de Gallura, deixem les bosses i anem al Capo Testa, una petita península unida nomès per un estret braç de terra que a banda i banda té dues platjes de sorra blanca molt boniques. A més el vent a moldejat les roques donant-li unes formes peculiars.
Hem aprofitat per visitar el poble i de pas preguntar al port si hi havien barcos per anar a l'Illa de La Maddalena des de Palau mateix (no n'hi han fins a l'estiu.
Per la tarda anem a peu al poble i ens menjem un gelat boníssim en una geladeria que per mica més es crema (va tenir un petit incendi i nosaltres allí esperant el nostre gelat!)
FOTOS 2ªETAPA
CLICA AQUÍ PER ANAR A LA 3ªETAPA