CICLOTURISME A SARDENYA

VIATGE CICLOTURISTA A SARDENYA DEL 1 AL 17 D'ABRIL DE 2010
Amb punt de sortida i arribada a Porto Torres i amb les bicis ben carregades fem un vitge per la meitat nord de l'illa de Sardegna.


dijous, 22 d’abril del 2010

9ª ETAPA NUORO-ORGOSOLO-FONNI




Distància:50km
Alçada màxima:1000m
Desnivell positiu: 1200m
Desnivell negatiu: 760
Temps: 4h10'/ 6h25' en total

Etapa molt dura però molt bonica, a més amb un dia esplèndid que ens ha fet.Hem passat per Orgosolo, el poble dels murals reivindicatius i de defensa del poble sard i en contra de les injustícies socials comeses sobre els treballadors. Paisatge meravellós d'alzines, ovelles, vaques, tocinos salvatges, cavalls, prats verds...i tot a una alçada d'uns 1000m. Semblava com si estessim en el pirineu.
Hem vist neu, al Monte Bruncu Spina, massís del Genangertu. Hem arribat a Fonni i no trobàvem el B&B, hem preguntat a una noia que ha fet dues trucades pel mòbil i ens ha acompanyat amb el seu cotxe (nosaltres seguint-la, és clar). Estem un un B&B "La Peonia", una casa antiga però grandiosa per a nosaltres dos sols! Fonni és el poble més alt de Sardenya a 1000m d'alçada, i tambè és característic pels seus murals, aquests amb temàtica popular i de costums locals. Sopem a un restaurant que ens ha recomanat la mestressa del B&B, i desprès de sopar 2 camioners ens conviden a Filu e'Ferru i Mirto, licors típics del país.

FOTOS 9ªETAPA
FOTOS MURALS ORGOSOLO
FOTOS MURALS FONNI
CLICA AQUÍ PER ANAR A LA 10ªETAPA