CICLOTURISME A SARDENYA

VIATGE CICLOTURISTA A SARDENYA DEL 1 AL 17 D'ABRIL DE 2010
Amb punt de sortida i arribada a Porto Torres i amb les bicis ben carregades fem un vitge per la meitat nord de l'illa de Sardegna.


dijous, 22 d’abril del 2010

10ª ETAPA FONNI-ABBASANTA 11-04-10




Distància:77km
Alçada màxima:1013m
Alçada mínima: 174m
Desnivell positiu: 1090m
Desnivell negatiu: 1705m
Temps: 6h18'

Avui és un altre etapa molt bonica però molt dura alhora. Ens hem posat pel que ens han dit que era una pista asafaltada per evitar el trànsit que hi havia per la carretera principal.
Ha sigut molt bonic però molt dur alhora, hem tornat a pujar fins a gairebé els 1000m un altre cop, per una carretereta petita, plena de tombs i sempre cara amunt. Ara ja pesa tot, la bici, les alforjes, les cames, fins i tot les pestanyes!!!
Hem passat pel embassament més gran de Sardenya "Lago Omodeo" i d'aquí fins a Abbasanta on estem en un agriturisme "Su Baione" a 4km del poble i a 2km del Nuraghe Losa, el més gran i millor conservat de Sardenya, que hem visitat desprès de dutxar-nos i descansar una mica. Els Nuraghes són de l'època prhistòrica i no se sap ben bé si eren monuments funeraris, habitacles o que carai.
La qüestió és que són interessant de visitar. Per sopar a l'hotel hem demanat "fregola al fruti di mare" i de segon cochinillo...sense paraules.
FOTOS 10ªETAPA
CLICA AQUÍ PER ANAR A LA 11ªETAPA